Mercedes-Benz

Mercedes Groep VDH.
Samen, met de klant.

Ons bedrijf

Mercedes Groep VDH.
Samen, met de klant.

Mercedes Groep VDH vormt één van de pijlers van Willy van Doorne International. Met vestigingen in Herentals, Mol en Diest en sales outlets in Wijnegem en Aarschot is Mercedes Groep VDH sterk verankerd in Antwerpen en Vlaams-Brabant. Het kloppend hart van de organisatie ligt echter in de kempen, waar klanten zowel terechtkunnen voor personen-, bestel- en vrachtwagens.

De activiteiten van Mercedes Groep VDH passen volledig in de filosofie van Willy van Doorne International. Er is immers maar één fabrikant die het credo 'alle bedrijfswagens onder één dak' tot in de perfectie ten uitvoer brengt en dat is Mercedes-Benz. Het merk met de ster biedt immers van de kleinste bestelwagen tot de zwaarste truck een transportoplossing. Mercedes Groep VDH is de leverancier bij uitstek voor dit uitgebreide gamma met de Citan, Vito, Sprinter, Atego, Antos, Arocs, Econic en Actros. Sterker nog, de mobiliteitskeuze is nergens groter dankzij ook nog een bijzonder veelzijdig en performant gamma personenwagens, dat naadloos aansluit bij het uitgebreide palet bedrijfswagens uit Stuttgart... Van A tot Actros... U vindt het allemaal bij Mercedes Groep VDH.

En er is meer, want Mercedes Groep VDH staat voor een volledig pakket diensten en producten, dat volledig gericht is op veeleisende bedrijven en particulieren. Op maat gesneden oplossingen zijn de specialiteit van Mercedes Groep VDH. De kern van deze oplossingen zit vervat in het bijzonder heterogene gamma van Mercedes-Benz, maar Mercedes Groep VDH doet daar nog een aardig schepje bovenop met een 24/24 depannagedienst, voortdurend bijgeschoold personeel dat klaar staat tijdens ruime openingsuren en een uitgebreid pakket financieringsmogelijkheden. Uiteraard genieten de klanten ook van de officiële Mercedes-Benz garantie en het gebruik van uitsluitend officiële wisselstukken. Kortom...

Mercedes Groep VDH. Samen, met de klant...